Työnhakijoille

Töihin tai harjoitteluun Lämpökonserniin?

Oletko kiinnostunut työskentelemään kanssamme? Vaikka avoimia työpaikkoja ei tällä hetkellä olisikaan, kuulemme mielellämme uusista energia-alan ammattilaisista! Olet sitten kokeneempi konkari tai urapolkusi alussa, laita meille vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen toimisto@lempaalanenergia.fi

Kesätyöntekijä kunnossapitoon

Haemme Lempäälän Energia Oy:lle kesätyöntekijää erilaisiin kunnossapito- ja huoltotehtäviin kesäkaudelle 2024. Toimipisteemme sijaitsevat Lempäälän alueella.

Lempäälän Energia Oy on Lempäälän Lämpö Oy:n omistama tytäryhtiö ja toimii sen tuotantoyhtiönä. Lempäälän Energia tuottaa kaukolämpöä Lempäälän Lämmölle käyttäen polttoaineena erilaisia kiinteitä polttoaineita, kuten haketta ja sahanpurua. Marjamäessä sijaitsee LEMENE-energiajärjestelmämme, joka on mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen kokonaisuus aurinkopaneeleineen, akkuineen ja polttokennoineen.

Työssä pääset osallistumaan tuotantolaitoksien kunnossapito- ja huoltotehtäviin. Samalla opit erilaisia lämmön- ja sähköntuotannon prosesseja.

Toivomme, että Sinulla on kokemusta raivaustyöstä. Tekninen koulutustausta ja sähkötyöturvallisuuskortti SFS6002 katsotaan myös eduksi. Voit olla alan opiskelija tai muuten kiinnostunut energia-alasta, erityisesti kunnossapidosta. Työntekijänä olet innokas, itsenäiseen työhän kykenevä ja oma-aloitteinen.

Vaadimme 18-vuoden ikää ja ajokorttia, koska toimipisteemme sijaitsevat Lempäälän alueella ja Sinun tulee pystyä liikkumaan joustavasti toimipaikkojen välillä.

Tarjoamme minimissään kahden kuukauden määräaikaisen työsopimuksen mielenkiintoisella energia-alalla. Kunnossapitotyöt sisältävät muun muassa paneelikenttien raivaustehtäviä, laitosten kunnossapidossa avustamista, maalausta ja muita erikseen sovittavia tehtäviä.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähkökäytön johtaja Juho Welling arkipäivisin klo 8–15. Puhelin 041 730 6927 tai juho.welling@lempaalanenergia.fi 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa 31.3.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@lempaalanenergia.fi

Työn aloitus voidaan sopia joustavasti.